Снимка: БГНЕС

Семейство от Бургас се размина на косъм от куршумите на ловна пушка в новогодишната нощ. Цялото семейство, заедно с едногодишното си дете, било на терасата, за да гледа фойерверките. Секунди, след като хората се прибрали в стаята чули силен шум от строшено стъкло. Пристигналите на място полицейски екипи установили,че на терасата им е попаднал куршум от ловна пушка.

Още по темата

"Малко след 00 ч. излязохме на остъклената ни тераса. Нещо ме накара да се приберем по-бързо и явно е било за добро. Чу се силен шум, а когато погледнахме установихме, че всичко е в стъкла", разказа Диана Станчева пред Нова тв.

Веднага звънят на 112, а полицаите намерили куршума, който бил 12 калибър.

"По случая е образувана преписка, като към момента е назначена експертиза. Установена е самоличността на всички ловци, които живеят в близост до мястото. Техните оръжия ще бъдат иззети, за да се установи с кое е извършено прострелването", коментира говорителят на ОДМВР - Бургас Цветелина Рандева.

Семейството все още е изключително притеснено от случилото се. Диана призова хората да избират други методи, с които да отбележат празника.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 месец

Диана призова хората да избират други методи, с които да отбележат празника.

----

Ако те включват хвърлянето на поразия от балкона на всякакъв калибър пиратки по де що мърда отдолу, кое му е различното?!!

5

Жалко, но факт

преди 1 месец

Матрялът е под всякаква критика, аз също си имам газов пистолет , но съм купил кутия с хаосни патрони и сигнални ракети, пускам ракетата , издумквам още 7 пъти и готово. Колко трябва да си ограничен , за да стреляш с "бойни" патрони .
Както казват по дискавърито , като свалили Садам над 100 души са загинали от падащите куршуми изстреляни във въздуха.

4

Десислава

преди 1 месец

Дете на 1 година седи до полунощ, за да посрещне новата година??????????????
За първи път в България, в частност в Бургас, на нова година в 12 часа се стреля??????
Дори не би ми минало през акъла да седя на балкон, тераса или каквото и да било отвън.