Снимка: Димитър Кьосемарлиев

С оглед да се подпомогнат наемателите на държавни и и общински имоти по време на извънредното положение и два месеца след отмяната му, ще плащат по-малко.

Това важи за тези физически и юридически лица, които са намалили или преустановили дейността си в тези имоти заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса. Тази поправка записаха депутатите в промени в Закона за мерките и действията на извънредното положение по искане на ОП.

Въведените ограничителни мерки имат критични последици върху икономиката на страната, увеличаване на безработицата, увеличаване на дълговете на хората, намаляването на техните доходи и респективно на качеството на живот. В тази тежка ситуация за бизнеса и хората има нужна от целенасочена законодателна държавна подкрепа, мотивират се патриотите.

Коментари Напиши коментар

5

Чиновник

преди 2 месеца

До Държавен хрантутник

Не ти се получава опорката, другарю. В общински жилища живеят предимно тарикати от простолюдието като тебе, които имате пари, да живеете на свободен наем или да си купите жилище, обаче сте много стиснати и все гледате да изкрънкате някоя аванта.

4

Държавен хрантутник

преди 2 месеца

Редно е наемите да се намалят. Че то не се издържа вече. За сто квадрата общинско жилище, плащам тридесет и пет лева наем. Безбожни цени.

3

V

преди 2 месеца

,,Наемите на държавни и общински имоти намаляват,, А ЗАПЛАТИТЕ НА ДУПИТАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ .Познайте къв ще е резултата за тия дето плащат масрафа ? Математика за пети клас. После пак гласувайте за тия .