Снимка: Pixabay
Криминалисти от Павликени за часове разкриха грабеж на възрастна жена. След проведено разследване извършителят е установен и задържан, съобщават от МВР, цитирани от Нова ТВ.
 
Действията по случая са започнали в неделя около 18.30 часа, след като жител на Павликени е потърсил съдействие в управлението. Той обяснил, че по-рано същата вечер 78-годишната му съседка е била нападната пред дома си от непознат младеж. Той я заплашил с нож и й отмъкнал торбичка, в която имало 39 лв. и хранителни продукти. След нападението той побягнал.
 
След подаването на сигнала за кратко време полицейските служители намерили и задържали извършителя. Оказало се, че той е 15-годишно местно момче, неизвестно до момента на полицията. Младежът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Днес в РУ – Павликени началникът на полицейското управление гл. инсп. Иван Тодоров, ръководителят на Районна прокуратура – Павликени Габриела Дремсизова и полицейски служители върнаха откраднатите вещи на потърпевшата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase