Снимка: архив, БГНЕС

Превозвачи излизат на протест на българо-турската граница в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“.

Причина за недоволството им е бавната обработка на камионите и товарите на границата между двете страни, заради което се образуват километрични опашки и тировете изчакват на място повече от 2-3 дни.

Това посочват от Съюза на международните превозвачи в България и Асоциацията на превозвачите на Турция.

Браншовите организации настояват за спешни мерки, които да ускорят обработката на товарите и преминаването на камионите, предаде БНР.


 

Коментари Напиши коментар

3

Чалгарин дудаев

преди 1 година

БРЕЙ ЧОК КАМИОН БЕ. КЬОРАВО И САКАТО КАМИОН КУПУВА ...

2

Анонимен

преди 1 година

Т.нар. превозвачи са фирмички, свързани с ДПС. Въпреки че железопътния транспорт е най-евтин, удобен и с най-изгодно съотношение бързина и товарносимост към пробег, същите депесарски лобита умишлено съсипаха БДЖ и го доведоха до ръба на фалита.Така че никакви отстъпки за престъпните "превозвачи". Да си берат гайлето и да обърнат за пари към олигархичните кръгове, които стоят зад тях.

1

ИСТИНАТА

преди 1 година

Защо не отидат да попитат зам. Директора на Митница Южна Морска (включваща Капитан Андреево) - г-н Васил Инджов. Въпросния господин - татуиран , арогантен сексист е уволняван заради корупция, впоследствие възстановен от съда. Известен сред колегите си с прякора "Ръчичката". П.С. превозвачите протестират пред обикновени митничари , от които нищо не зависи.