Снимка: БГНЕС

Мъж на 56-годишна възраст от Разград загина в катастрофа между селата Ясеновец и Малко Йонково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е подаден около седем часа тази сутрин от преминаващи.

Установено е, че на прав пътен участък в гората след разклона за село Черковна управляваният от мъжа лек автомобил излязъл вляво от платното за движение и се блъснал в дърво. Водачът е загинал на място, а 53-годишната му съпруга, която пътувала с него, е без сериозни наранявания.

Извършва се оглед на местопроизшествието и се изясняват обстоятелствата, довели до катастрофата, посочват от Областната дирекция на МВР.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

"Неадекватен пубер , не дай си боже някой твой близък , роднина да загине по такъв начин , да видим тогава дали ще пишеш такива коментари
Че бързаш и да да си пишеш сам плюс на коментара"
Загиват българските хронични ганнююве и говнюювее защото си мислят че са безсмъртни и съдбата им показва точно обратното. Неадекватността в управлението на автомобил или мотоциклет води до дървото или канавката и съответно в гроба. В държавата БКП_ЛАЙНААРРИЯяяяя има прекалено много подобни съдби тип от ума си.

3

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2
Неадекватен пубер , не дай си боже някой твой близък , роднина да загине по такъв начин , да видим тогава дали ще пишеш такива коментари
Че бързаш и да да си пишеш сам плюс на коментара

2

Анонимен

преди 1 месец

Дървото да е добре пък на другото здраве му кажи.