Снимка: БГНЕС

Мъж получи лично книжката си от министър Христо Терзийски, след като плати глоба от 300 лева за извършено нарушение, но не получи обратно свидетелството си за правоуправление.

Миналата седмица мъжът разказа как КАТ-Враца е изгубила книжката му. "На магистрала "Хемус" не видях знак за забрана на товарни МПС-та. Преди последния тунел служители на "Пътна полиция" ме глобиха и ми взеха книжката. Това е задължението им. След като си платих глобата и отидох да си взема книжката, се оказа, че я няма. Те са я изгубили", поясни тогава пред Нова тв Йордан Игнатов.

Още по темата

След случая последва спешна реакция на МВР. Потърпевшият разказа, че лично министър Терзийски му се обадил и го поканил с кабинета си. "Отидох и ми беше връчено постановление и книжката. Искам да поднеса извинения на КАТ Враца, защото тя не е била при тях. Книжката ми вероятно е изгубена от КАТ София", казва Йордан Игнатов.

Коментари Напиши коментар

8

Изненада!

преди 3 месеца

И като се вгледал внимателно-чисто нова книжка!

7

слдйф

преди 3 месеца

И сега сигурно тая книжка в рамка ще я сложи и ще и се моли всеки ден - министърт лично му я е върнал. Егати досадата е да се видиш лично с тия чучела имащи се за кой знае какво. Аз бих отказал и не бих карал кола. Ако имаше нормална прокуратура - да ги дадеш на тях. Ама са като дупе и гащи и се пазят един друг нищопшравещите от КАТ и останалите паразитни структури.

6

Щерю

преди 3 месеца

С думите: - Дръж, бе, чумпил смотан!