Снимка: Pixabay
Нидерландец на 57 години е починал във Велико Търново от коронавирус. Първоначално той е бил настанен в специализираното отделение, а след това е бил преместен в реанимацията, където е починал, предаде "Монитор". Мъжът е имал множество придружаващи заболявания и не е ясно кое от тях е причинило смъртта му.
 
През последното денонощие в областта са регистрирани 23 нови случаи на заразени. Два от тях са при учители, които преподават в начален етап на основното образование от ОУ "П.Берон", Дебелец и ОУ "П. Евтимий", Велико Търново. Учениците от два класа са поставени под карантина за 10 дни.
Още по темата
 
Един положителен случай е регистриран и при ученик от ОУ "Ив. Вазов", Г. Оряховица. Учениците от класа на заболелия ученик също са под задължителна 10-дневна карантина. Четири от останалите заразени са свързани с други случаи, а другите 16 нямат връзка помежду си или с други потвърдени случаи.
 
 

Коментари Напиши коментар

14

Scotty

преди 1 година

До 13Не мога да коментирам, но имаше доста приятели българи, макар и да не говореше български... Беше много приятна компания и наистина странеше от другите чужденци, защото както той казваше - "тези само чакат момент да ти забият ножа в гърба"... Та, не знам дали точно от КОВИД е починал или усложнения със сърцето, или от двете... Това, което е важно за мен е, че е умрял и няма да го видя повече, което ме натъжава, защото беше с голямо сърце!

13

До 2

преди 1 година

Кажи къде е ,,готино,, да се разболееш от Covid 19?Заболяването все още няма етиологично лечение и ваксина.

12

До 12

преди 1 година

Навярно човекът повече е обичал България от някои коментиращи тук братя по перо, които се радват, когато прочетат за починали болни от Covid 19