Снимка: БГНЕС
Полицията в Плевен все още не може да установи коя е прегазената жена от влак в Плевен. Издирват се роднини, близки и познати на прегазената, които могат да потвърдят самоличността на загиналата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен, цитирани от "Монитор".
 
Инцидентът стана на 24 октомври. Тогава жената бе прегазена от влак в близост до жп гарата в Плевен. Сигналът за случая беше постъпил в полицията около 06.30 часа. По време на огледа е установено, че около 06.25 часа пътнически влак, движещ се от Горна Оряховица за София, излизайки от района на жп гарата, минава през легнала на релсите жена. На машиниста и помощника на влака са взети проби за алкохол и наркотици, но те са отрицателни.
 
Екип на 02 РУ-Плевен, транспортна полиция, сектор "Пътна полиция", разследващ полицай, експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР и съдебен лекар бяха на мястото на произшествието. От прокуратурата вече са образували досъдебно производство.
Още по темата
 
Предполага се, че прегазената е на възраст 60-65 години, с ръст 152 см, леко пълна, със светли очи, чуплива коса, боядисвана в светло кестеняво, подстригана на къса черта. Жената е била облечена в плетена оранжева блуза, късо яке - на бели и сиви квадрати, обута в черен панталон, с черни, равни обувки.
 
Всеки, който разполага с информация за описаното лице, може да се свърже със служители на ОДМВР-Плевен на телефон 064-864-497.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase