Снимка: БГНЕС
Две ученички от пазарджишкото училище "Георги Брегов" се сбиха в двора на училището. Сцената се разиграва по време на междучасието, а техни съученици ги снимат, без да правят опит да ги разделят. Клипът бързо се разпространява в социалните мрежи, а на него се вижда как момичетата се ритат и скубят, съобщи Нова ТВ.
 
Добринка Райкова, директор на училището, обясни, че вече са предприети действия, за да се установи причината, която е довела до физическата разправа.
 
"Конфликтът е тръгнал от няколко подхвърлени обиди от страна на едната ученичка към другата относно външния ѝ вид и свободното ѝ отношение спрямо момчетата. Другото дете е нова ученичка и е искало да бъде прието в средата", коментира директорът.
 
Тя допълни, че охраната на училището се е намесила, след като друг ученик му казал за случващото се.
 
Психологът в учебното заведение обясни, че и двете момичета съжаляват за случилото се, а напрежението между тях вече е преминало.

Коментари Напиши коментар

13

Bastuna 007

преди 1 година

Евала на учениците, спазват дистанция.Ако не бяха мерките, нямаше да се стигне до бой. А тез "психоложки" дали наистина, решават проблеми или са там, за да папат заплатичката.

12

Анонимен

преди 1 година

Как да се намесят съучениците им, нали трябва да спазват дистанция. А тези двете да ги глобят за незпазване на противоепидемичните мерки.

11

зяпач

преди 1 година

Нищо ново под слънцето,скоро ще стане ежедневие.Просто такива са моралните ценности на учениците.