Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нараства броя на новозаразените с COVID-19, както и на починалите. 944 са вече жертвите в България, при които е бил потвърден новият коронавирус. 15 са случаите от последните 24 часа.

Още по темата

Починали са жена на 63 г. със сърдечно заболяване, мъж на 80 г. със сърдечно заболяване, мъж на 84 г. с неуточнено към момента заболяване, жена на 78 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 50 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, както и мъж на 65 г. с неуточнено към момента заболяване.

И още - мъж на 71 г. с онкологично заболяване, жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г. с онкологично заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 55 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Сред починалите през последното денонощие са също мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 57 г. с онкологично и сърдечно заболяване, мъж на 64 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 76 г. с хронично белодробно, сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase