Минималните температури за тази сутрин са от 14 до 17 градуса, по морския бряг до 19. Предиобед над страната ще има разкъсана облачност, по-значителна над югозападните райони. Следобед облаците ще се увеличават, но пък без валежи.

Времето остава ветровито. Максималните температури ще бъдат от 26 до 31 градуса. По Черноморието ще има разкъсани облаци. Морската вода е с температура от 21-22 градуса по северното крайбрежие, до 23 градуса по южното, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Следващите дни у нас есента се задава с пълна сила. В събота започват валежи със захлаждане. В неделя се очакват краткотрайни валежи и втора по-хладна вълна. Захлаждането ще продължава. В понеделник ще се задържи хладно с превалявания над западните райони, късно следобед и през нощта , срещу вторник.Във вторник ще бъде ветровито, с повече облаци над Добруджа, като постепенно ще се затопля.
 

Коментари Напиши коментар

4

до 3

преди 1 месец

Още не си прозрял голямата измама с тоя бравзър, чувал ли си за изходящи релета на VPN? Всеки, който ползва тоя браузър е такова реле.

3

Умен гущер

преди 1 месец

Може да пробваш с браузъра Brave. Ползвам го повече от година на телефона ми и съм много доволен.

2

Анонимен

преди 1 месец

До 1

Изключването на javascript в браузъра води до сериозна икономия на мобилни данни. Без реклами и без аутоплей на видеа. Друг вариант е браузър опера мини.