Снимка: Facebook
Мъж пострада при ужасен инцидент във варненския квартал "Галата" снощи, съобщава Chernomore.bg. 
 
"Мерцедес" се е забил в магазина на нищо неподозиращият Петър, който е работил до късно. В резултат на удара мъжът е пострадал сериозно.
 
Инцидентът е станал около 21:15 часа, на бул. "Първи май". Шофьорът е на 29 години, неправоспособен. Изгубил е контрол над автомобила и се е блъснал в търговския обект.
 
Собственикът на магазина, в следствие на удара, се е залял с гореща мазнина и е получил изгаряния по тялото.
 
Пострадалият е в болница с 30% изгаряне и се бори за живота си, а през следващите дни ще са му нужни по няколко кръводарителя ежедневно, съобщиха негови приятели в социалните мрежи.
 
Петър е настанен в клиниката по изгаряния на Военна болница.
 
Всеки желаещ, без значение на кръвната група, може да дари кръв в Кръвния център във Варна, намиращ се в двор на МБАЛ "Св. Анна" (Окръжна болница).
 
При даряването е необходимо да се посочат трите имена на Петър (Петър Иванов Дулев), както и болницата, в която е настанен.
 
Още новини от Варна четете тук

 

Коментари Напиши коментар

13

Пак от мен " ма

преди 2 месеца

Защо ми изтрихте коментара? И все пак марката на автомобила е " много " важна ! Но не тя е водеща във деянието.

12

Бой

преди 2 месеца

Бой с пръчки да не миже да си седне на задника, затвор и плащане на лечението +обезщетение. Водача освен неправоспособен най-вероятно е и неграмотен, на социални помощи и на някои други екстри предоставени от държавата. Аман от такива дето могат да те затрият заради простотията си.

11

Rabin

преди 2 месеца

Аз бях, да.