Снимка: БГНЕС, архив

В платформата на Helpbook.info получихме обезпокоителен сигнал за кошмарно пътуване с влак по линията Перник-София.

Ето какво пише в него: "Вече втори ден подавам сигнал на горещия телефон на БДЖ, че композицията на посочения влак е недостатъчна да поеме всички пътници от Перник за София. Хората пътуват правостоящи, невъзможно е да се спазва никаква предпазна дистанция и не се проверяват превозните документи, тъй като е невъзможно каквото и да било придвижване на контролиращите във влака. Моля да вземете необходимите мерки за увеличаване на композицията и за нормално пътуване. В противен случай доста от хората биха могли да намерят алтернативен превоз или да пътуват гратис“.

Получихме и сигнал от живущ в столичния квартал „Младост“ 2. Сутрин, тръгвайки за работа, с изненада установил, че улицата пред блока му е блокирана със строителни машини. Автомобилът му се оказал в капана повече от два часа, никой от съседите не бил информиран предварително за неудобството, което предстои, нито кога улицата ще бъде отпушена. Липсата на обходен маршрут също допринесла за изнервената обстановка.

В съседния квартал „Младост“ 3 пък били поставени знаци за забранено паркиране пред няколко блока, а паркираните коли били извозени с „паяк“. Нашият потребител пита на какво основание са били поставени знаците, както и в случай, че са предприети мерки за промяна на условията за паркиране не се ли очаква живущите да бъдат уведомени предварително?

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал към отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase