Снимка: Bulgaria ON AIR

Протестите и политическата ситуация коментира и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя направи това от връх Бузлуджа, където Българската социалистическа партия отбелязва 129 години от организираното социалистическо движение в страната.

"Ние подкрепяме протестите - те са справедливи. Радваме се, че най-накрая хората се освободиха от страха си и от апатията и свободно излизат на улицата и изразяват мнението си. Нашата позиция е оставка на правителството и предсрочни избори”, заяви Корнелия Нинова, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Социалистите първо поднесоха венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

За да бъдат спазени противоепидемичните мерки, тази година традиционният събор на левицата на историческата поляна не се състоя, а беше заменен с митинг в центъра на София миналата събота.

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 1 седмица

Вие подкрепяте , има логика , но
защо не обясните , че външни сили
също ги подкрепят и част от протестиращите
са платени. Целта им е спиране на
турски поток след свалянето на
борисовото правителство и заместването му
с друг "по-демократичен" прислужник.
Много си голословна, едни и същи общи
приказки и едно наум, как те търпят още
за лидерка не знам.

86

препатил

преди 1 седмица

Като си спомня как я карахме при вашият Жан Виденов никога не бих гласувал за вашите кандидати! Не,че Борисов е отличник,но Виденов е ужасник в сравнение с него!От Виденов имам по глям страх отколкото евреите са се страхували от Хитлер!

85

никояша

преди 1 седмица

КОЙ Е ТЕЗО ОКСКУБОНА ФЛЮРЦА БЕ ТА МОЙТО ОВЦИ ПО ЮБАВО АТ ОНА.......................?