Снимка: БГНЕС
Нощните заведения в курортния комплекс “Албена” тази година ще останат затворени. Целта на решението е сигурност както на персонала, така и на гостите, за да няма събиране на много хора.
 
"Много е трудно да се спазва социална дистанция в нощния клуб, както изискват всички препоръки на Световната здравна организация, Министерството на здравеопазването, от Министерството на туризма. Дори и в момента, след като бе разрешено да работят нощните заведения, курортният комплекс "Албена" няма да отвори нощните си заведения. Даваме много дружи възможности за истинска почивка на нашите гости на широката плажна ивица, по морето и във всички летни заведения, които са отворени," обясни Христо Пенев, зам.-директор в комплекса, предаде БНР. Той добави, че повечето туристи приемат това решение като акт за гарантиране на по-добра здравна сигурност за летуващите.
Още по темата
 
Христо Пенев отбеляза също, че всички мерки, свързани с превенцията на COVID-19, водят до много по-големи разходи за всеки собственик и управата на всеки хотел и ресторант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase