Снимка: БГНЕС

Дете на две години и мотоциклетист са пострадали при две катастрофи в Дупница, съобщиха от пресцентъра на Областна Дирекция на МВР – Кюстендил. Инцидентите са възникнали на 24 юни.

Още по темата

41-годишен водач на мотоциклет е загубил контрол над мотоциклета и се е ударил в паркиран на тротоар лек автомобил. Водачът на мотоциклета е закаран за лечение в столична болница с травми по главата и крайниците.

Другият инцидент е възникнал на кръстовището, образувано от улиците „Венелин“ и „Академик П. Динеков“ , в Дупница. То е между два леки автомобила. Пострадало е 2-годишно дете, пътуващо в единия от автомобилите. Детето е закарано за лечение в столична болница. По двата случая са започнати досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.

Коментари Напиши коментар

6

Живущ в жк Бистрица

преди 2 години

Няма ли кой да спре тези самоубийци качилисе на пистови мотори!!!?

5

До 1

преди 2 години

Много вярно! Не си прав само за едно. Няма проблем да се возят деца на поредната седалка, ако се използва правилно детското столче. Затова има столчета за различи възрасти, като тия за най-малките се поставят обърнати назад. Със сигурност щом няма други пострадали детето е било без, или с неправилно поставено столче.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Ами моята коал е двуместна. Къде да го кача? В багажника ли? Сега, ако жена ми се занимаваше с него, щеше да е супер, ама с тея *** изисквания, да го пращам на 4 години на предварителни училища и мизерия ... Едно време кой ходеше на 4 години на училище, бе? Дядовците и бабите ми са ходили от 8 годишни за по 4-5 години и пак станаха хора!! А сега - затвор от малки!