Снимка: Pixabay
"Вирусът все още е сред нас - и по света, и у нас. Това е ситуация, с която трябва да се съобразяваме. Все още категорично становище, че има нов варант с по-лека картина не е потвърден категорично". Това заяви вирусологът проф. Радостина Александрова в ефира на bTV. 
 
Тя коментира, че срещу коронавирусите трудно се изгражда траен имунитет. Тя припомни, че ХИВ вирусът вече 40 години е познат на хората, но така и не е открита ваксина срещу него. 
 
"Има обаче успешна комбинирана терапия - от присъда това заболяване стана контролирано. Затова трябва да се работи във всички посоки", обясни проф. Александрова. 
 
Вирусологът съветва да се носят маски на закрити обществени места, ако не искаме да се върнат отново най-рестриктивните мерки наесен. Тя съветва да се възползваме от лятото, да събираме слънчеви лъчи, да се разхождаме сред природата и да се храним с пресни плодове и зеленчуци. 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 месеца

Вирусовъдите лъгаха и лъжат, че имало траен имунитет срещу коронавируси.

Вирусолозите се изложиха и станаха за смях на целия свят с фалшивата новина, че има траен имунитет срещу коронавируси.

Всяка година коронавируси причиняват болести, както и грипа.

Да си скъсат дипломите и да станат говедовъди, вместо вирусовъди.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Защо тогава работят с някакви си тестове как 2,а не с пълна кръвна картина сякаш е невъзможно това,а вируса се насочил и загнездил точно в тия места на кръвоносната система и около нея,че щом е там може да му се направи на него кръвна картина какво е патогенното му въздействие върху физиологичното нормално състояние на клетките и общо организма как имунитет изграден от тяхното функциониране и съжествуване с добавени функции за справяне със заразите били леки,тежки как заболявания.

14

В бъдеще

преди 8 месеца

До #носимаска

Кихащите и кашлящи на обществени места маскирани индивиди ще се застопоряват незабавно в карантинни изолатори,където ще бъдат интубирани и лекувани с 8 вида стероиди и хинин до леталният им край След което бъдат изгаряни в специални крематориуми с имплозия (от новите технологии) без остатък, а близките ще получат вместо урна,епруветка с няколко атома от мъртвеца в спиртен хомеопатичен разтвор 1:200000.