Снимка: БГНЕС

Водач, преминал със 153 км/ч на западния вход на Велико Търново, е установен от полицията в града, съобщават от Областната дирекция на МВР. Ограничението е било 50 км/час.

На разклона за Полски Тръмбеш пък автомобил префучал със скорост 150 км/ч при ограничение 60 км/ч
. В Лясковец пък е засечен автомобил, движещ се със 109 км/ч при ограничение на скоростта от 40 км/ч.

Общо 3018 нарушения на скоростта са установени в област Велико Търново по време на провелата се в периода 13-20 май специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. От тях 1582 са в населени места и 1436 извън населено място, съобщи ОДМВР.

19 от водачите, нарушили ограниченията на скоростта, ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление за срок от 3 месеца и глоба.

В хода на специализираната полицейска операция са отнети 32 свидетелства за управление на автомобил, заради неплатени глоби, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни превозни средства и 9 на пътници в автомобилите. Образувани са 10 бързи производства.

Контролът на скоростта в област Велико Търново ще продължи, предупреждават от ОДМВР.

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

Питане:Защо в Европа спазваме правилата за движение, а в България ги наричаме "безумни"?

15

хъша

преди 2 години

ако събираемостта от глоби достигне дори едва 70-80% то ето ти институция която ще пращи от финансииглу.паци за глобяване бол

14

бай ганю

преди 2 години

айде няма нищо моля ви секакъв мъжкар би бил *** ако поне веднъж на ден не нарушава правилатаа ако и всички в село го видят колко е смел зад волана може и да му излезе прякора геройтака няколко поколения след него ще бъдат вдъхновени и горди да го имитират показвайки на закона и правилата че по голем от *** нема