Снимка: БГНЕС

Двама мъже са задържани за притежание на голямо количество метамфетамин от полицейски служители от Шесто РУ в Пловдив, съобщава полицията в града.

Още по темата

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението, съхранението и употребата на наркотично вещества е проверен лек автомобил с двама криминално проявени мъже на 27 и 30 години от Пловдив. При проверката по-възрастният от мъжете изхвърлил през прозореца на превозното средство предмети, представляващи част от наргиле.

Извършено е претърсване на автомобила, при което е открито и високо рисково наркотично вещество. Последвало претърсване и в апартамент, обитаван от лицата. В жилището са открити 44 найлонови пликчета с бяло вещество на кристали. От изготвената химическа експертна справка е установено, че веществото е метамфетамин на кристали с тегло 52,11 гр.

Двамата мъже – извършителят на престъплението и неговият съучастник са задържани в ареста за срок до 24 часа.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 месеца

БАЙТОШОВИЯ НАРКОТИК

4

Анонимен

преди 9 месеца

Щом 50 грама е голямо количество тоновете с кока от Ю. Америка, които всяка седмица минават през България....бе не ми е ясно как ще го опишете те това количество щом 50 грама е ГОЛЯМО!!!!

3

Не сте слепи

преди 9 месеца

Снимайте докладвайте следете много дрогирани пътуват по пътищата.За тях няма доживотен затвор.Убиваш -до живот бачкане в затвора.