Снимка: Pixabay
30-годишен мъж катастрофира с мотор на пътя Ветрен - Нова махала, съобщиха от ОДМВР - Стара Загора, цитирани от "Фокус". Мъжът е карал след употребата на алкохол. 
 
Водачът има множество охлузвания и е оставен за наблюдение в УМБАЛ "Д-р Стоян Киркович" в Стара Загора. При инцидента няма други пострадали. 
 
Мотоциклетистът е карал с превишена скорост. При тестване с дрегер е открито наличието на 2,71 промила алкохол в кръвта му. 
 
Образувано е бързо производство в РУ - Казанлък. 
 

Коментари Напиши коментар

11

Krom

преди 2 години

До Анонимен 3 - щеше ми се да се въздържа, но ти си едно много долно и мръсно човече с малко сърчице! Това което "цитираш" е трагедия нещастнико. Ска.пан турски гастърбайтер затри семейство на възраст, тръгнало да види сина си в Германия. Трябва да се срамуваш от себе си, но се съмнявам "интелекта" ти да стига чак до там. Но инак "блесна" несъмнено.

10

Инфо

преди 2 години

Катастрофиралия е със скутер "Piadgio", 300cc. Неправоспособен. Тоест, решил е да си кара скутери, после минал на такъв над 50цц и просто "забравил" да си изкара "А" категория.Иначе звучи някак гръмко - моторист, превишена скорост. Де факто скутерджия, при ограничение 60...

9

хъша

преди 2 години

по селата е анархиявсеки кара на градус и не му дреме