Снимка: БГНЕС илюстративна

400 пакета с хранителни продукти ще бъдат раздадени на социално слаби хора в община Смолян. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Продуктите са събрани от създадената в края на миналата седмица хранителна банка.

Още по темата

Общинарите са успели да закупят и подготвят 400 пакета с пакетирани хранителни продукти. В тях са поставени и маски за многократна употреба. Те ще бъдат раздадени днес, 30 март, от доброволци на социално слаби хора, които са подадени от дирекция „Социално подпомагане“.

“Кризата с коронавируса поставя всички ни на изпитание. И заедно като общност ще я преодолеем по-лесно. В този момент с каквото можем нека да помогнем на най-нуждаещите се наши съграждани. Всеки, според възможностите си, може да дари пакетирани хранителни продукти. Те ще се приемат в Центъра за информация и обслужване на граждани от служител на община Смолян, който ще записва и имената на дарителите. Събраните продукти ще се разпределят от администрацията и ще бъдат раздавани на нуждаещите се наши съграждани.”, допълват от Общината.

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

А за Маргиналите които нямат 1ст. Доход дори и от социала помощ маски няма за да платят 5000 лв. Глоба.

6

Анонимен

преди 1 година

В болницата в Смолян има тежко болен човек, заразен с коронавирус, не е ***.
Инач случаите в обрастта са 7, някои от тях бяха зачезнали по време на карантината. Един мъж почина през м. януари, казаха, че е от свински грип. Тогава се смяташе, че вирусът покосява предимно мъже от монголоидната раса и нямаше никакви тестове - нито бързи, нито бавни.

5

Анонимен

преди 1 година

Откъде.да.ги земем в ловеч на нито една аптека няма а.сме на работа резил за срам станахме какво ще ти закрие маската.акъла или главата тоя место с глупости да.се.занимава да лекува срам