Снимка: Булфото архив
fallback

10 годишен, заедно с друг 14-годишен, са обрали дома на 81-годишна жена във великотърновското село Асеново, съобщи полицията в града.

Oще по темата

Възрастната жена е потърсила помощ от органите на реда тази събота. Тя съобщила, че от жилището й са били отнети 980 лева. Последвалите издирвателни и разследващи действия установили престъпниците, две непълнолетни момчета. Част от сумата е възстановена на жената.

По случая е образувана преписка, която е подготвена за доклад в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

Тези какво деца са щом крадат такива суми?На всички е ясно, че са от южноамериканското племе сиганейрос, какво си кривите душата, напишете го политкоректни ***.

20

Анонимен

преди 4 години

До ТошоТова, което описваш, правеха, правят и сега българчетата. Възможно е и турчетата да са така възпитани. Но в гореописания случай става въпрос за едни други.

19

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванЛьольовец,Дядовците на тези ги докара от Влахия и от Сърбия любимият твой вожд и учител от Правец. И ги научи, че България е длъжна да им дава всичко даром. Трай там!

fallback