Снимка: flickr

Районната прокуратура в Казанлък повдигна обвинение на 40-годишен мъж за сексуално насилие над собствената му дъщеря.

Според държавното обвинение С.В. насилвал момичето, което в момента е на 13 години, между май 2016 г. и февруари 2019 г. Информацията в полицията е постъпила от майката на детето.

Мъжът е задържан вчера в казанлъшко село, съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемият е в ареста за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде внесено искане в съда да му бъде определена мярка за неотклонение "задържане под стража".

До момента са разпитани пострадалото момиче и свидетели, събрани са писмени доказателства. Назначени са две комплексни психолого-психиатрични експертизи. Срокът за разследване е двумесечен.
 

Коментари Напиши коментар

27

внимателно

преди 6 дни

цензурират думата parazits
В региони с подобни проблеми майките мажат с бащина "***' половите органи на девойките от раждането..Рязко се усилва имунитета..

Милиони са убити от parazits в полови органи в аномални зони пострадали от тежко терористични удари от тн черни убиици в недалечното минало../black death anomalous zones

26

Имало е ЛЕЧЕНИЕ

преди 6 дни

Да не би да я е лекувал с полови масажи..Това е лечебна практика от както е създаден съвременния свят преди над 6 трилиона интеполирани години..
Подобни лечения са задължителни в региони където има риск от *** в полови органи на бъдещи майки.
Милиони девойки така са спасени от най любимите им бащите им в Руската империя последните 400 години.Лечебния полов секрет приготвен от любимия баща се дава с цел рязко усилване на имунната система на невръсната девойка.Иначе ужас ..

25

Анонимен

преди 1 седмица

Естествено, че е Българин а не ром ако беше ром това е нормално не е престъпление!