Снимка: Bulgaria ON AIR

Родители на деца болни от рак се събират да протестират днес пред Министерството на здравеопазването. Демонстрацията стартира в 10.00 часа и е организирана от Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания".

Още по темата

Те заявиха, че няма да спрат с протестните действия до окончателно разрешаване на проблемите с осигуряване на основни лекарства за трите клиники, в които се лекуват онкоболни деца у нас, предаде Bulgaria ON AIR.

Родителите настояват да се гарантира адекватно, навременно и качествено лечение на всички деца с онкохематологични заболявания, като според тях в момента процедурата е тромава и забавя лечението им.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 дни

Ама, това е безобразие, бе! Купуваме самолети за 2,3млрд + лихвите, ще купуваме за още толкова, а няма лекарства за онкоболните.... Това е гено.цид!

5

Анонимен

преди 6 дни

Искрено пожелавам виновните за това положение лично да попаднат в ситуацията на тези родители.
Срам нямат тия не-хора! С най-нещастните се подиграват! Иначе пари знаят да харчат за глупости - самолетчета ще купуват, компютърчета, ремонтчета по магистралки с по едно платно в посока. Срамота!

4

Анонимен

преди 6 дни

Как няма да липсват, нали се крадат? Помните ли случката със заловените лекарства във фалшиви опаковки в Холандия? Покриха я и така и не се разбра какво точно стана.