Снимка: архив "Булфото"

Планински спасители са оказали помощ на 54-годишна жена с наранен глезен в района на Седемте рилски езера, съобщиха от Планинска спасителна служба към Българския червен кръст.

Още по темата

ПСС е издирвала две деца в Лозенската планина

Към 14.30 часа в неделя е подаден сигнал за пострадала жена с наранен глезен в района на Седемте рилски езера. Тя е получила помощ от техническия отряд на Планинската спасителна служба в Дупница.

Състоянието й към този момент е добро,
пише Агенция „Фокус“. 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Откакто направиха лифт до Седемте езера горе се качва всичко, но не и планинари. То направо ужас да те хване, като ги погледнеш - кифли с розови маратончици, батки с велурени мокасини и лакът брада, хипстъри по тиранти, завяхващи мутреси с токчета и т.н. Прохождат едни 2-3 км., след което полагат изнурена и потна снага в езерата, за да се снимат за инстаграм. Като ходиш на планина се обличаш, оборудваш, запасяваш и внимаваш. Жалко е, че вече активно се пречи на естествения подбор.

5

Рилски спортист

преди 1 година

На слизане ,на 200 м от Хижата...лош късмет! Добре ,че няма нищо счупено!Жената има застраховка! Бързо възстановяване!

4

Totenkopf

преди 1 година

"Ще плати тя" -Хахахах, колко е вероятността. Нека аз да отговоря - Нищожно малка! Нагледахме се на тия плащачи през годините, хем без застраховка, хем ербапи.