Снимка: Pixabay

Пътниците на автобусната линия Стара Загора – Пловдив се разбунтуваха срещу изпратения им "раздрънкан" автобус, който трябвало да измине 80-километровата дестинация в жегите – без климатик, всякаш "бомба е паднал върху него", съобщава "Марица".

Още по темата

Опасен извънреден труд: Шофьорите в градския зад волана по 15 дни

Автобусите по направлението Стара Загора – Пловдив тръгват от Автогара Юг. Пътниците разказали пред пловдивското издание, че били крайно шокирани при вида на возилото, което трябвало да ги закара до града на липите.

"Автобусът пъплеше, тракаше, пуфтеше, климатикът не работеше, все едно бомба бе паднала върху него", разказва жена. Денят определено не тръгнал добре за пътниците на гарата – имало е срив на електронната система за продажба на билети и така се стигнало до опашки за купуването им.

Въпреки вида на автобуса
и разтревожените пътници той потеглил, но успял да измине едва няколко метра, защото нервите на возещите се не издържали и настояли пред шофьора да се върне обратно на автогарата. Возилото е опасно за животите ни, били категорични те. Точно така й станало, шофьорът се върнал и след 30 минути дошъл нов автобус, който взел пътниците.

Защо и кой е позволил на подобно превозно средство да се движ
и по улиците остава загадка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase