Снимка: Pixabay

77-годишна жена е нападната и нахапана от питбул в село Дългоделци. Това съобщиха от полицията в Монтана.

Още по темата

Незаслужено жестока смърт! Пет кучета разкъсаха млад мъж

На 11 юни в полицията в град Лом е постъпил сигнал, че в с. Дългоделци, при преминаване пред частен имот 77-годишна жена е била нападната от куче от порода питбул.

На възрастната жена е оказана незабавна помощ
, транспортирана е до болницата в Лом, където е установено, че ѝ е причинена телесна повреда – счупване на шийката на лявата тазобедрена става.

От пострадалата са снети обяснения, които довели служителите на участъка в Якимово до установяването на собственичката на кучето – 31-годишна местна жителка.

Взети са незабавни мерки за обезопасяване на района и недопускане възникването на последващ инцидент, като кучето е прибрано от собственичката.

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 1 седмица

До Коце кмета
Коце колко пъти този дето бил неграмотен и *** предприе нещо, толкова пъти от милия, възпитан, интелигентен, некрадлив народец протестираха.

30

zed

преди 1 седмица

До Анонимен "Вчера за пореден пъ"

Пич, това е грешна стратегия. Ако тия хора им пукаше за околните, нямаше да ги застрашават със зверовете си и да ги обучават да нападат. На такива изобщо не им дреме дали си застраше, ухапан или изяден.
От забележи и разговори няма ефект, даже ефекта е обратен и лош за теб, защото ако вземеш други мерки, ще си първият заподозрян. Аз затова се правя на техен пръв приятел и муци-пуци, а после хоп и айде. След това не забравям първи да се възмутя шумно.

29

Коце кмета

преди 1 седмица

Ако отрежеш дърво в двора си веднага те глобяват хиляди. Ако кучето ти нахапе човек, може и да те викнат в полицията да даваш обяснения. Ако ти пребиеш някой, евентуално ще получиш условна. Според мен това положение е съвсем нормално, след като начело на държавата има неграмотен npocтak с психически отклонения и проявен криминално. Да ни е жив и здрав, и да ни закопава все повече. Статиите за него вече са като тези за неговия учител Тошо - комунистическия диктатор.