Кадър: Bulgaria ON AIR

Видео 12.06.2019

Агресия на пътя - шофьор удари велосипедист

Пореден случай на агресия на пътя - шофьор удари и свали на земята велосипедист в Казанлък. Случката се развила на оживено място в града.

„Шофьорът удари велосипедиста в главата. Той падна и се удари в другата кола, която в този момент тръгваше. Стана нелепо, защото можеше да стане много по-сериозно. Намесихме се аз и шофьорът пред мен, може би това възпрепятства последваща агресия“, разказва свидетел на инцидента пред Bulgaria ON AIR.

60-годишния нападател Мехмед Мехмедов беше задържан за 24 часа, въпреки че няма официално подаден сигнал към полицията.

"В рамките на започналата проверка са установени свидетелите. Към момента не е установен пострадалият", посочи началникът на РУП - Казанлък гл. инспектор Христо Петров.

Прокуратурата също започва разследване за поредния случай на хулиганство.

Коментари Напиши коментар

32

пецата

преди 1 седмица

Като чета коментарите само рамбовци тука

31

милицай

преди 1 седмица

Щом се казва мехмед бързо действия от страна на народната милиция,трябва да отчитат дейност. Е,ако беше бабата,или дядото,бащата или майката на найгулемите големци,то я щяхме да чуем,я след дъжд качулка. Интересно защо мехмед е налагал велосипедиста?

30

шматка

преди 2 седмици

Ей като почнете с тези орязани манипулативни клипове.Ясно е че тук има предистория която не ни показаха.Колоездача ми се струва че не е съвсем в ред.Нямаше абсолютно никаква реакция от негова страна.Дали не е пиян.