fallback

Ботевград бе разтърсен от убийство снощи, а тази сутрин осъмна с много полиция и самоубийство. Новината за убитата Камелия и последвалото самоубийство на съпруга й трудно може да бъде обяснена от всички, които са ги познавали.

Според разследващите най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност. Приятел на мъжа разказа пред TrafficNews, че преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Oще по темата
Хората в града ги определят като отзивчива и много разбрана двойка. Имали и две деца - момиче и момче.

Магазинерка сподели, че това е голяма трагедия за града. Не била чувала за слуховете, че убитата Камелия е имала паралелна връзка и именно това е причината за кървавата саморазправа от вчерашния следобед.

"Даже и да е имала, 21 век е, не е това начина, много жалко за децата им", сподели жената.

Комшия на семейството коментира, че е виждал мъжа на няколко пъти, с джип край блока им.

нито един от съседите обаче не знае да са имали проблеми. До трагичната развръзка...

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия Bulgaria ON AIR, който я е открил мъртва пред него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 5 години

Хем е християнин, хем иска да не е комплексар, хем иска да позволява на жена си изневяра, хем да не се нарича прелюбодейство, хем обижда арабите, хем иска да го сочат с пръст като готин, хем децата му да са добре възпитани, хем дъщеря му на 14 да не си ляга с 5 момчета за 2 дена, хем курбан с пpасе прави, хем се страхува от Господа, хем не познава историята си, хем е язвителен и агресивен, хем е мек либерacт в същото време. Що е то? -Българин!

73

Анонимен

преди 5 години

Вярно, добре, че от време на време някой луд убива по някоя мръсницa, че да може да станем истински европейци....... Че то иначе мръсницитe нямаше да има кой да им оправдае изневерите. То само по такива поводи се случва да излязат хора и да сравняват убийство с изневяра. Иначе през другото време леките жени въздух не могат да вземат от критики от Бай *** комплексари.

72

Анонимен

преди 5 години

Как може да оправдавате изневяра с някакви луди хора? Колко ниско е паднал българинът!

fallback