Снимка: Булфото, архив

Втори пострадал мъж при масовото меле в Кюстендил тази сутрин се транспортира за "Пирогов". Той е с тежка порезна рана и голяма кръвозагуба, каза директорът на болницата в Кюстендил д-р Александър Величков.

На място му е направено кръвопреливане, за да се стабилизира и се транспортира за столицата. Други двама остават за лечение в хирургията в Кюстендил, в добро общо състояние.

Още по темата

По обяд най-тежко пострадалият при сбиването, който е в кома с черепно-мозъчна травма, бе настанен за лечение в "Пирогов".

Сред четиримата пострадали има и българи, и роми. Починалият при мелето 35-годишен мъж е българин.

Междувременно в Кюстендил се подготвя мирен протест, организиран в социалните мрежи. Призивът е в 15 часа да се съберат хора на кръговото кръстовище на Плажа. Поводът е жестокото убийство от тази сутрин.

Коментари Напиши коментар

3

Наблюдател

преди 4 месеца

Значи хем предизвикват инцидент, убиват човек, а сега ще хрантутим и лекуваме тартора. Ако не беше нахъсвал ордата си към ексцесии, сега щеше да е жив и здрав, а не в Пирогов на наша грижа и разходи.

2

Социалист

преди 5 месеца

Ето - поредното доказателство, че генерал Луков е бил злодей! Ако не беше лично задържал Кюстендил в пределите на България, сега проблема с побоя щеше да бъде сръбски!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Направо пуснете видеовръзка за да следим непрекъснато състоянието им, че е от национално значение.