Снимка: БТА

Работниците, които останаха на улицата след пожара в завода за преработка на месо във Войводиново, ще бъдат консултирани за нова работа.

Още по темата
Екип на Агенцията по заетостта е провел предварителни разговори с работодателя в завода.

Експертите ще запознаят желаещите с посредническите услуги на Агенцията по заетостта, чрез които могат да бъдат устроени възможно най-бързо отново на работа.

На всеки, проявил интерес, ще бъде предоставена информация за свободните работни места в района по местоживеене, в областта и в регион Пловдив (Пловдивска, Пазарджишка и Смолянска област), като по-специално ще се обърне внимание на свободните позиции от месопреработвателната промишленост.

Експертите ще запознаят търсещите работа и с възможностите за трудова мобилност и придобиване на нови знания и умения чрез включване в обучения по други, актуални за региона професии.

Към момента в Бюрата по труда от Пловдивска област има заявени над 350 свободни работни места в различни сфери на икономиката, съобщиха от АЗ.

 

Коментари Напиши коментар

6

дядо Радой

преди 5 месеца

Ами сега!? От къде и как слугуващите НАП-аджийки ще снабдяват ГРОБ-арите със суджук и филе"Елена"!?
Цачовица не може да пее на банкетите ГРОБ-арски без да преглъща деликатеси !

5

Роб на влаЗта

преди 5 месеца

Има 350работни места в Пловдивска област а колко безработни не споменават .Може би 0.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Онзи дето заплаши ,че ще ги направят на лютеница май осъществи заплахата с действие,сега поради липса на работа българите ще напуснат селото аз виждам причинна връзка с конфликта там.