Снимка: архив "Булфото"

Криминално проявен мъж, извършил палеж на лек автомобил, е установен и задържан след усърдна работа на служители от сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик, съобщиха от полицията.

Още по темата

Вечерта на 3 февруари неизвестен залял със запалителна течност паркиран на улица в областния град лек автомобил "Фолксваген", собственост на млада жена. Огънят бил потушен от екипи на пожарната и полицията, от инцидента била унищожена предната част на леката кола. При последвалия оглед разследващите установили безспорни доказателства за умишлен палеж.

Започнало полицейско производство, а криминалистите от РУ-Пазарджик предприели действия за установяване самоличността на извършителя и не след дълго влезли в дирите на криминално проявен 31-годишен жител на септемврийското с. Карабунар.

Мъжът е задържан в ареста първоначално за 24 часа, а малко по-късно срокът на задържане е удължен от наблюдаващ прокурор със 72 часа. Работата по пълното изясняване на случая продължава.

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смъсила да ги хващате с 200 зора и накрая съда да ги пуска ? Вътрешният министър да окаже натиск върху съдебната система . Обществото ще го подкрепи винаги.Раздавайте по 10 15 год ефективни присъди за всипко и да видите след време дали някой , ще прави нещо.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Тия ги разправяй на някой 10 годишен, може и да ти повярва. Коли не се палеха а крадяха. Най-крадената марка беше Полския Фият и Лада 1600 тип Нива от Соца а всяка една западна кола беше маркирана и след това - задигната. (Пежо 504, Мерцедес 300Д, БМВ 2002)Заради винаги заспалата по онова време (и сега) Милиция не хващаха никой а колите се разглобяваха и продаваха на части.

1

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошово време нямаше такива неща. Такива като този вместо на свобода чукага камъни до припадък в кариерите... но демокрацията дойде и вече с палежите на коли свикнахме, както и с убийствата и краденето.Държавата цирк.