Снимка: Кадър, Youtube

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.

Коментари Напиши коментар

186

Lan

преди 5 месеца

А относно личната вина - обида е когато казваш нещо с цел да нараниш, обикновено неистина. Не е обида ако се опитваш да подобриш положението (да, даже и на ромите). Ние искаме ромите да живеят като ХОРА - да учат, работят, полагат усилия в обществото ни, съответно да не е част от културата им да лъжат и да си "берат". Тогава ще ги и приемаме като хора. Няма как някой да паразитира на твой гръб и ти да го уважаваш. Никакви закони не могат да променят това.

185

Lan

преди 5 месеца

65,
знаеш ли какво е "мъжка дума". Мъжът не трябва да е фурнаджийска лопата. Извинил се бил...ама ПАК лъже, защото в предното си изказване ни беше обяснил точно къде са жена му и децата му! Натиснали са го явно от където трябва, разбрал е, че ще лежи само за приказки (което хич не му се е вярвало и с право - в последно време даже за изнасилване не се лежи) и ся носи от девет кладенеца вода да замаже положението. Това НЕ е извинение, това е спасяване на собствената кожа!

184

Андреаш

преди 5 месеца

Браво на Външно министерство което успя да 1 ден да открие местонахождението на тоз индивид .Но решението на този проблем е да се кастрират химически всички роми още когато са деца ,да им сложат някаква уж някаква "ваксина" която да ги прави импотентни!!