Общ преглед

Лека катастрофа предизвика голямо задръстване на АМ "Тракия".

Инцидентът е станал този следобед, малко преди София.

Лек автомобил "Хонда" се е забил в мантинелата.

Екипи на полицията са на мястото на катастрофата.

Коментари Напиши коментар

4

месара

преди 10 месеца

ех тия мантинели, да земат да ги махат, хората си изпочупиха колите в тях! веднага да се организира протест, за премахването им!

3

Анонимен

преди 10 месеца

В закона за пътищата по времето на соца пишеше. Когато стане ПТП без жертви а само с материални щети автомобила или автомобилите се преместват отстрани на пътното платно за да не пречат на движението до идване на контролните органи. Въпреки че по времето на соца по магистралата имаше едва 10 косквича. Какво прави този напречно на магистралата и дреме. Американците ли чака да доидат да го преместят. А както е видно от снимките самокатастрофиралият е възрастен и знае закона от недоносения соц.

2

до 1

преди 10 месеца

Днес на бул. Вапцаров близо до телевизионната кула един крeтен с Голф беше аварирал и спрял на средата на пътя ПО ДИАГОНАЛ... Блокираше почти целия път. От ляво се минаваше на 20 см, от дясно- имаше малко повече място. В резултат на това- от Токуда до Сердика център имаше огромно задръстване. Минах от там и му викам да му помогна да бутнем колата оня стои и говори по телефона и гледа като някое теле... Простотията и незнанието са батални, прав си... Що за наглост да пречиш на останалите?!