Кадър: Bulgaria ON AIR

Камериерката Юлия, която беше бита в Слънчев бряг, е идвала пияна на работа. Това сочат събраните до момента доказателства, съобщиха от Районната прокуратура в Несебър. Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела.

Районната прокуратура е освободила 26-годишният Ангел от ареста, защото липсват доказателства, че той наистина е нанесъл удари срещу Юлия. Според свидетелски показания украинката е идвала в нетрезво състояние на работа и затова не е получила и парите си, съобщава Bulgaria ON AIR.

26-годишният мъж твърди, че е бил нападнат и ухапан от украинката Юлия, която отишла в хотела, за да си иска заплатата за месец и половина от 300 евро.

Още по темата

Камериерката отрича да е нападнала хотелиера първа, разказва, че просто се е защитава от ритниците му. Според събраните от прокуратурата доказателства украинката е имала редовно сключен трудов договор с хотела, но е работила реално едва една седмица. Изяснява се колко точно пари са и дължали от хотела.

Въпреки че синът на хотелиера е освободен, все още не е приключило досъдебното производство. Продължава събирането на доказателства и разпити на свидетели. Ще бъдат изгледани и записите от видеокамерите във фоайето на хотела, обясниха от прокуратурата.

Телефонът на собственика на хотела днес цял ден остана изключен. Нямаше го и в хотела. От Районната прокуратура в Несебър предполагат, че досъдебното производство ще бъде прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase