Снимка: Facebook

Близки на семейството, загинало миналата седмица в аварийната лента на магистрала "Тракия", призоваха за справедливост в социалните мрежи.

Приятел на загиналия мъж публикува снимка на двамата и призова тя да бъде разпространявана, за да може нелепата им смърт да не бъде забравяна и виновникът за нея да получи наказание.

Двамата и едногодишната дъщеричка на жената от друг мъж загинаха в нощта срещу 12 април. Те бяха пометени от автомобил в аварийната лента на магистрала "Тракия", където били спрели по неизвестни засега причини.

Още по темата

Малко след смъртта им стана ясно, че двамата очаквали дете – жената била бременна в четвърти месец.

В трагичната нощ семейството пътувало към летището в София, за да летят за Англия, където се връщали на работа.

Въпреки първоначалните информации, че двойката не е имала брак, от информацията на близките им става ясно, че те са се оженили наскоро.

"На 22.02 разбрах за вашата сватба, а днес разбирам, че вече ви няма... Това е жестоко", пише в една от групите на Стара Загора Господин Господинов, приятел на мъжа.

Ето поста му:

"Скъпи приятели, днес ще кажем последно "сбогом" на тези две невинни души, на тях, на тяхното бебе и на бебето в утробата. Те бяха млади и невинни, поради грешка на друг те си отидоха от този свят. Заради това, че някой е бързал за някъде, отне 3 живота и на 1 неродено дете. Сега искам да попитам дали стигна навреме този човек, който отне животът на тези невинни души.

Скъпи приятели, умолявам ви, нека бъдем съпричастни към тази нелепа смърт и разпространим колкото се може повече, за да има справедливост, за да не остане тази нелепа смърт така забравена, подмината нелепо. Виновникът да получи своето наказание.".

Коментари Напиши коментар

38

До 32

преди 11 месеца

Аз незнам каква е работата Ви и какви правила спазвате ,това което виждам е ,че сте неграмотен.Да ви попитам като изреждате тези неща -жилетки...30 метра...Карат ли с пълна газ в аварийната лента?

37

Анонимен

преди 11 месеца

Пишете за колан...жилетка ....Били са включили авариини...може тъкмо да са спрели -от къде знаете,че няма да сложат жилетка тъкмо са свалили коланите!?Бременна ...малко дете може да е прилошало на някой!?Невярвам и триъгълника ако е бил сложен да им е помогнал...те са имали светлинна сигнализация!?...И най-важно -авариина лента -какво правеше господинът там с толкова висока скорост????

36

Mimcho

преди 1 година

Trqbva da ima spravedlivost.Koito e napravil tova da si poeme otgovornost,ne da se krie kato mishka.