Снимка: Архив, Булфото

До 90 км/ч. се ограничава скоростта на движение по АМ "Тракия" в участъка от 134-ти до 156-ти километър на територията на област Пловдив, информираха от АПИ.

Целта е повишаване безопасността на движение в участъка, който не е основно ремонтиран от построяването му през 1995 г.

През тази година предстоят ремонтни дейности в отсечката.

Предвидено е обновяване на пътната настилка, полагане на хоризонтална маркировка, ремонт на пътни съоръжения, подмяна на ограничителните системи и пътни знаци и др., допълниха от пътната агенция.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Коментари Напиши коментар

17

анонимен

преди 4 години

Съжалявам да го кажа, но ако мислят, че са си направили нови хранилки, този път ще се съдим. То ако за неравности слагат ограничение на скоростта ние тази "магистрала" трябва да я затворим. Нито извършват текущт ремон, а и плюс това има изникнали само, някакви забранителни знаци 90км. без предопредителни за неравносни и такива за продължителността на действие на забраната.

16

Анонимен

преди 4 години

Както някой от предишните постове беше писал, че ограничения на магистрала не би следвало да има, освен ако се извършват ремонтни дейности а там такива нямаше! Сложили ограничение на скоростта та да не ставали катестрофи, че то всеки си решава сам с каква скорост да кара в участъка с неравности! Вместо да слагат ограничения да вземат да ги ремонтират тези участъци! За тях се говори от поне 5-6 години! А сега само прибират глоби на тези места а иначе няма да има такива!

15

Анонимен

преди 4 години

От 4-5 месеца насам, днес ми се наложи да пътувам към Пловдив по "магистрала" Тракия и преди разклона за с. Трилистник на бензиностанцията имаше от новите камери на КАТ, най вероятно следяха за нарушения на участъка преди бензиностанцията където ограничението беше 90 км/ч. Съдейки по колите в съседната и моята лента май никой не спазваше ограничението и със сигурност всички ще получат от скъпите снимки след празниците!