Снимка: Bulgaria ON AIR

"Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София. Никога не ни е давала телефон, въпреки че сме искали. Моите деца искаха да се свържат с тях, понеже заедно са отраснали!“. Това сподели Цветана Вълкова, съседка на жената, която държала заключени двете си дъщери в къщата на ул."Георги Тишев“ в Свищов пред "Труд".

Още по темата

Вълкова разказа още, че помни дъщерите, които днес са на 33 и 34 г. като добри деца.

"Много умни бяха и двете. Едната, Стефка, пишеше стихове и рисуваше. Анжела пък с пълно отличие завърши. Изобщо много умни и добри деца!", реди Цветанка Вълкова.

С майката на Анжела и Стефка обаче Вълкова се виждала често в квартала.

"С нея се срещаме, ако не всеки ден, поне два пъти в седмицата… Питала съм я за децата, моите деца когато са ми гостували, са я питали за тях, но тя е казваше, че са в София", сподели още Вълкова.

По случая от работи и Районната прокуратура в Свищов. Според наблюдаващия прокурор Блага Георгиева, тепърва ще се назначават медицински експертизи, които да уточняват психичното състояние на трите жени, както и това дали двете са с атрофирали мускули или двигателно активни.

Ще бъдат разпитвани и други съседи, и близки на трите жени.

Комшии обаче твърдят, че често са чували виене и плач от зловещото жилище.
 

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 4 години

И защо да излизат навън? В БГ не е за жени колко са убити от приятелите и съпрузите си ? И обществото ги осъжда, те били виновни, защото те си го търсели. Жените са подложени на геноцид: работа и препитание няма за тях. После плюете меркантилни били, златотърсачки, . Е тези не са. Стоят си вкъщи и си живеят достойно в мизерия. Вие какво искате да излязат навън и да срещнат Минко, 47 годишен, ерген ?! В такава държава най-добре е да живееш в изолация.

43

Анонимен

преди 4 години

До маларт 45Личните карти са със срок на давност по 10 години, но когато изтекът, просто ти пращат едно писмо на адреса и до там ...

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАйде, айде ... Тук не е мястото, за да си развиваш панелната проза !