Снимка: "Дарик"

Една красива любовна история озари със заря небето над Димитровград снощи.

Почти 5-минутни илюминации ознаменуваха едно заветно "Да", което 25-годишният полицай Делян Динев извоюва от дългогодишната си приятелка Велизара. Въпреки дъжда той падна на колене в локвите с пръстен в ръка и попита ученическата си любов дали ще се омъжи за него.

Прозорците на кметството светнаха във формата на сърце, а над площада наоколо се понесоха звуците на любимата песен на едно бъдещо младо семейство.

Делян разказа, че подготвил изненадата с помощта на кмета Иво Димов и служителите от общинската администрация, които съдействали всичко да се случи точно така, както си го представял в мечтите.

Площад "България" избрал, защото с Велизара се запознали там преди 10 години, като ученици в езиковата гимназия. Заедно са от тогава и за него тя е най-красивата жена, а Велизара е категорична: "100-процентово "Да", защото това е най-добрият човек", препредава "Дарик".

Бъдещата булка призна, че е много изненадана и много щастлива. "Мислила съм си за общото ни бъдеще, но не очаквах тази вечер да получа предложение за брак и то по такъв начин", сподели тя.

В дъжда Делян успял да я изведе на площада за фотосесия по повод 10-годишнината на връзката им, като преди това заключили с катинар любовта си на металното сърце в парк "Марица".

През 2015 г., като курсант в Академията на МВР, бившият възпитаник на езиковата гимназия в Димитровград Делян Динев станал спасител на Богоявленския кръст в студените води на река Марица и конкуренция от още 31 смелчаци.

Коментари Напиши коментар

6

123

преди 3 години

Голямо шоу, ама според мен истинската любов няма нужда от такива циркаджийски номера. Да са живи издрави и щастливи де.

5

Бандит

преди 3 години

Пожелавам им Приказка без Край ! :)

4

Анонимен

преди 3 години

Въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?" може да бъде тълкуван и така: "Ще ми вземеш ли апартамента и колата след развода?" , на което дамите рядко отказват....