Снимка: архив, Bulphoto

40-годишен мъж от Разград се нахвърлил с юмруци и ритници върху 11-годишно момче, което счупило носа на сина му, съобщава Дарик радио.

Инцидентът е станал в неделя вечер на детска площадка. 12-годишният син на Валери Димитров се обадил на баща си по телефона и изплашено му съобщил, че е пострадал.

Разгневеният родител пристигнал на мястото, попитал кой е посегнал на сина му и когато му посочили 11-годишно момче, му нанесъл няколко удара по главата.

Според показанията на Димитров пред Районния съд в Разград той дръпнал детето, като го хванал под мишницата, то се уплашило и паднало на земята. Според свидетели пък мъжът удрял момчето с юмруци и го ритал. Момчето не е пострадало сериозно, а на нарушителя е съставен акт по Указа за дребно хулиганство.

Заради чистото му съдебно минало, Димитров е наказан с глоба от 300 лева.

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

Ще ми набият детето, аз ще ходя в полицията да пускам жалби, ще викнат баща му, ще кажат че не е вярно. Ще кажа че ще ги съдя. Ще заведа дело, ще платя на адвокат. Ще загубя делото щото няма свидетели. Ще платя разноски по делото.Грубо 1000лв с изгубеното време и липсата от работа.Затова, причакваш калпазанина някоя вечер, няколко шамара без свидетели и готово.

25

Джеферсън

преди 5 години

В детската градина ме малтретираше едно *** без никаква причина. Учителката едва ли не го защитаваше, родителите ми казаха, да съм намерел общ език с него. Преди две години заколи момиче 77 пъти с химикалка. Съжалявам, че моят баща не го струпа навремето, като нищо можеше и момичето да е живо сега.

24

Кристиян

преди 5 години

И защо трябва новина като тази да се пуска въобще. Журналистчета, вземете гледайте по хубави новини да пускате, че България умира.