Майката на починалото бебе. Снимка: bTV

Момченцето на 40 дни, което почина от тежка черепно-мозъчна травма вчера в пловдивска болница, не било бито. Това твърди 41-годишната му майка.

Синините и отоците му по главата му били причинени от падане от легло, е заявила пред полицията майката Минка, която има още шест деца. Семейството живее в една стая при мизерни условия.

Още по темата

В деня на инцидента майката оставила бебето на грижите на други две от децата й - на 2 и на 10 годинки, за да отиде за закуски.

Когато се върнала бебето било с голямо синьо петно на главата и в несвяст. Окръжната прокуратура Пловдив разследва инцидента.

"Това го бутнало от леглото на земята и мойто син на 10 години го зимал от земятата и го сложил на леглото, аз кога дойдех от закуската зимах и намирах детето на леглото ударено", описа ситуацията Минка пред bTV.
 

Коментари Напиши коментар

18

G.O.

преди 7 години

После ми обяснявайте, че кастрацията не била хуманна.....

17

Буаааахахахаа

преди 7 години

егати падането , егати лъжата , тя колко време е била за закуски !? миналата седмица на един познат детето се изтрещя челно в една стена и му трябваха два дена за да посинее удареното , но веднага след ударъ не се посинява , дори като ти вземат кръв и те надупчат зле също чак на другия ден посиняваш

16

dfhj;lfk

преди 7 години

Ми само е паднало от леглото... и така 90 пъти...А леглото му сигурно е на 3 метра височинавярвам ти... ***!