Снимка: архив, Reuters

Варненец почина в дома си след поредния си алкохолен запой, потвърдиха от полицията в морския град. 40-годишният мъж, който живеел в квартал “Виница”, бил открит мъртъв снощи около 21.30 ч.

Сигнал подали близките му на телефон 112, които установили, че мъжът е изпил 2 литра водка.

По техни думи той редовно злоупотребявал с алкохол и няколко пъти е постъпвал заради това в Токсикологията на Военноморска болница-Варна. Причините за смъртта все още не са изяснени. Те ще станат ясни след като днес бъде извършена аутопсия на трупа. 

Междувременно от Варненската районна прокуратура съобщиха, че е образувано досъдебно производство заради смъртта на 31-годишен пациент, починал в Психиатрията на болницата "Света Марина". То се води срещу неизвестен извършител. Смъртта му е настъпила рано сутринта на 14 октомври.

Назначената съдебно-медицинска експертиза за установяване на причините за инцидента все още не е готова, информират от пресцентъра на прокуратурата.

Коментари Напиши коментар

9

1

преди 8 години

Цар Киро още ли прави "водка"???

8

дедо Ташунко

преди 8 години

Юнак водка пие, *** лозе копа! Да беше изпил още 3 литра, та българин да постави нов световен рекорд. Бог да го прости!

7

Темерут

преди 8 години

Егати, аз това не го мога, ама и не мисля да се пробвам :)))) Тези пък ще изясняват причините за смъртта... Два литра водка, работата е ясна!