Снимка: архив, Булфото
fallback

Интензивен е трафикът по пътя София-Бургас, в района на Сливен, съобщават МВР. Няма задръствания, движението на превозните средства е по-бавно.

Затрудненото преминаване в района е заради многото автомобили с туристи, тръгнали към българското Черноморие.

Патрулен автомобил е позициониран на пътния възел на гл. път I-6 Сливен-Ямбол в посока магистралата. Патрулен автомобил, който следи трафика на коли от Северна България и от вътрешността на страната, е разположен на пътния възел "Петолъчката".

Няколко мобилни екипа следят трафика от пътния възел за магистралата, по цялата отсечка до "Петолъчката" и от пътния възел "Сливен-Ямбол" до ямболската "детелина".

Мобилен и стационарен екип има след "Петолъчката" и в района на с. Лозенец.

Пътните полицаи предупреждават, че се очаква натоварено движение на моторни превозни средства в обратната посока в неделя след 14.00 часа.

Около 09.00 часа тази сутрин движението в района на Петолъчката беше спряно заради аварирал тежкотоварен автомобил, но час по-късно то беше възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Judge Dredd

преди 12 години

О, не, другари журналисти! Пътят е затруднил туристите. В *** за повече от 20 години можеха да се изградят нужните пътища, които да са с минимум две ленти в едната посока... Да, ама не....

92

Никола

преди 12 години

Днес се върнах от Созопол и искам да ви кажа, че наистина има много трафик, но все пак е разгара на сезона и има стотици хиляди туристи от България и чужбина и е нормално да места да се получат задръствания, все пак тава са много хора с коли. А относно магистрала Тракия продължава до Ямбол, и е много удобно пътуването от Пловдив ( аз съм от там ) .... стига сте плюли, а се разходете до морето да видите новата магистрала , наистина се прави нещо ... айде отивам да си видя мацката ;)

91

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е КАТО СИТУАЦИЯТА ДА СЕ АКТИВИРА ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ,КОГАТО ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА РАСТАТ, ЗАЩОТО Е СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛГОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ.ХАРЧЕНЕТО НА ПАРИ ПО ЗАВЕДЕНИЯ,ПОЧИВКИ И ЕКСКУРЗИИ Е НА ПРИНЦИПА"КАТО НЯМА ПРОКОПСИЯ, ПЛЮЛ СЪМ В ТАЯ ОРИСИЯ"-ЯЖ,ПИЙ И СИ НОСИ НОВИТЕ ДРЕХИ.САМО МИ Е ЧУДНО,КАК ПРИ УДАРНОТО ХАРЧЕНЕ ЗА МАГИСТРАЛИ ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ

fallback