Снимка: БГНЕС

Тодор Неделев бе преместен от интензивното отделение на Университетската болница в Тбилиси след претърпяната хирургическа интервенция. От днес полузащитникът ще бъде в неврохирургично отделение под наблюдението на проф. Шота Ингороква, съобщиха от БФС.

Още по темата

Самият професор, извършил операцията, сподели задоволството си от възстановяването на българския футболист, но не се ангажира с конкретни дати за неговото изписване от болницата. „Става дума за сериозна операция и в момента не трябва да прибързваме със сроковете. Най-важното е Тодор да бъде спокоен и да бъде оставен да се възстанови възможно най-качествено“, заяви проф. Ингороква.

Тодор Неделев е в съзнание и е напълно контактен. Днес той бе посетен от представители на Българския футболен съюз и щаба на националния отбор, както и от ръководството на грузинската федерация. В следващите дни при него ще пристигне дългогодишната му приятелка, а в Тбилиси ще остане и лекарят на националния отбор доктор Бисер Бочев, който ще следи състоянието на нашия футболист.

Още спортни новини четете на сайта на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase