Снимка: БГНЕС

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че клубът е направил е направил последна вноска към бившия си треньор Петър Хубчев и неговия екип, с което „сините” са изчистили дълга към тях.

"Мислим по въпроса за трансферите и се надявам да успеем. Ивелин Попов очакваме да се възстанови бързо и да води нападението ни. Този месец изчистихме последната вноска към Хубчев и сега почваме към Насиру Мохамед. С помощта на спонсори ще се стремим да изчистим задълженията. Ще се стремим да вземем футболисти, които да надградят нивото, за да създадем конкуренция в отбора. Нуждаем се от поне 2-3 футболисти“, каза Боримиров.

"Купата е радост за фенове, привърженици и всички в отбора. След дълга суша от 13 г., ние отново спечелихме Купата на България. Винаги мачовете срещу ЦСКА имат значение, защото резултатите остават в историята. Няма по-сладка победа от тази над ЦСКА. 2005 г. спечелихме купата срещу ЦСКА с 2:1. Надявам се сега да започнем втората част от приказката. Всички искаме надграждане, но то е свързано с пари. В момента нещата вървят в добра посока. Левски има да изплаща стари задължения и това ни спира, но сега е момента спонсорите да помогнат на Левски. Левски е посещаван от над 10 хил. човека във всеки домакински мач”, каза още той в предаването „Арена спорт”.

Още от Боримиров четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase