Снимка: Lap.bg

Завърналият се в елита Локомотив София официално издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз. "Железничарите" публикуваха официална информация на сайта си, в която изразяват подкрепата си за президента на извънредния Конгрес на 12 октомври.

Ето какво пише още в съобщението на клуба:

"Съветът на директорите на "Футболен клуб Локомотив София 1929" АД, на свое заседание на 21.09.2021 година взе единодушно Решение да предложи кандидат за Президент на Българския футболен съюз г-н Борислав Бисеров Михайлов на предстоящото Общо събрание (Конгрес) на БФС, което ще се проведе на 12 октомври 2021 година от 10.00 часа в София, Национален дворец на културата – зала № 1".

До този момент официално своите заявки за поста обявиха Борислав Михайлов, Димитър Бербатов и Христо Порточанов. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се отказа от надпреварата, въпреки че обяви намерението си да оглави футболния съюз.

Зад кандидатурата на Димитър Бербатов официално застанаха ЦСКА, Берое, Пирин Благоевград, Места Хаджидимово, Беласица Петрич, ФК  Победа 13, ФК Ком Берковица и ФК Локомотив Каспичан.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Коментари Напиши коментар

12

истината

преди 1 месец

Поне покрай тея скандали Перукан не може да се пропие - просто няма на къде повече.

11

Никито М

преди 1 месец

Сега, като го преизберат тате, аз ще вардя в национала още 10 годинки, докато той се пенсионира и после пък аз ще стана шеф на БФС до пенсия и те така.....

10

Анонимен

преди 1 месец

МАФИЯ