Снимка: Lap.bg

Кандидатът за нов собственик на ПФК Левски Джоузеф Диксън представи визуализация на проекта си за нов клубен стадион. Планира се спортното съоръжение да бъде с капацитет от около 25 хиляди седящи места, като всички сектори ще бъдат покрити.

В близост до стадиона ще бъде построен търговски център с площ 50 хиляди кв.м., в който ще има магазини, ресторанти и кино и др. Предвижда се и изграждане релакс-зона с няколко басейна, както и хранителни и питейни заведения извън територията на МОЛ-а.

Диксън вече съобщи, че е готов да вложи над 240 милиона долара в проекта, за който има осигурено финансиране от американска финансова институция. Англичанинът вече предостави документи и гаранции на управата на "сините", като очаква в близките дни да получи договор от страна на Левски, който да разгледа и обсъди с адвокатите си преди финализирането на сделката.

Още за плановете на нов стадион на Левски четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

54

Коментатор

преди 1 месец

Диксън няма пари да плати и 10% от неустойката на Хубчев. Това е такава афера, която тепърва ще се разгръща, но едва ли някой някога ще разбере каква беше целта на този цирк.

53

Анонимен

преди 1 месец

Казанската афера си е като детска пакост пред това дето Диксън им гласи сега!

52

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, тоя е пич отвсякъде.