Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори на летището при заминаването днес за трите приятелски срещи с участниците на европейското първенство Словакия (на 1 юни в Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).

"Мисля, че ви е ясно - отпаднаха петима души. Другите пет пристигнаха късно снощи. 26 души е нашата група, което е запазена марка за нашия отбор. Не отиваме като обречени. Поканени сме от много тежки съперници, но отиваме с целта да ги затрудним максимално и ако можем, да спечелим. Няма мач, в който да не искаме да успеем. От тези три дни, в които тренирахме, за мое учудваме футболистите са в много добро състояние“, започна наставникът.

"Изненадан съм от тяхното желание за игра. Настроението в отбора е добро и се надявам това по някакъв начин да се отрази и на играта ни. Отново имаме малко време и влизаме в тежка серия, но в тези мачове можем да градим отбор.

Всички футболисти ще вземат участие, надявам се. На всеки ще се даде шанс. Искаме да дадем възможност на всеки да покаже своите възможности. Това е една арена, на която всеки един може да покаже себе си. Дай боже някой да извлече полза от тези контроли и да подпише договор с отбор от добро първенство", добави Ясен Петров, цитиран от БНР.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

7

Dobro pole-16.9.1918

преди 1 година

Да и пак да!Идва време за поредния разгром на Vulgaria по европейските терени!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Загуби 1-5 с Русия и 1-7 с Франция.

5

Анонимен

преди 1 година

Загуби 15 с Русия и 1-7 с Франция.