Снимка: Bulgaria ON AIR

Спортният директор на ЦСКА - Алан Пардю даде първото си интервю, откакто е в България пред официалния сайт на клуба, съобщава Bulgaria ON AIR. Какви са амбициите на британеца и какво иска да постигне отбора?

"Тук съм само и единствено, за да бъда шампион. Нищо друго не ме устройва. Да си втори не значи нищо за мен. Целта през следващата година е една - да спечелим титлата. Задължително е", започна Пардю.

"Исках да придобия още повече опит в Европа. Тук имам шанс да спечеля първенството - ЦСКА е голям отбор. Феновете тук изискват от теб да печелиш. Хареса ми това предизвикателство. Имам много добри отношения с Дани Ганчев, който ме убеди да дойда.

Основната роля е да повиша нивото на отбора. Мога да давам мнението си след мач. Мога да предлагам на ръководството съвети, които да ни помогнат да се развиваме. Върху мен няма напрежение от гледна точка на резултати.

Трябва да се подобри инфраструктурата на клуба. В това няма съмнение. С Дани и Гриша Ганчеви говорим за стадиона. Да получим позволение за строеж е въпрос на политически процес, както е във всички държави. Тренировъчната база е на едно много добро ниво. Академията трябва да се подобри - тренировъчния процес също", добави още той пред сайта на "червените".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase