Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на италианския шампион Ювентус – Кристиано Роналдо, е избеснял след победата с 3:1 над Дженоа в мач от 30-ия кръг на Серия "А".

Според Gazzetta dello Sport петкратният носител на Златната топка не е изглеждал никак щастлив от важния успех. Португалецът не успя да вкара гол и изглеждаше раздразнен по време на срещата, защото в няколко ситуации не получи пасове на удобна позиция.

След края на мача Кристиано хвърли тениската си, но според някои медии на Ботуша, той я е метнал на момче, което подава топките. В жеста му обаче се виждаше ярост, а в съблекалнята демонстрациите продължили.

Най-авторитетният вестник в Италия съобщава още, че Роналдо е ударил с юмрук стената, взел си е бърз душ и напуснал "Алианц Стейдиъм". През цялото време той не обелил и дума.

Gazzetta dello Sport добавя, че според Кристиано нивото на настоящия отбор не отговаря на неговото. Той иска Юве да се подсили сериозно през лятото и се очаква темата да бъде обсъждана през месец май, когато с агента му Жорже Мендеш ще се срещнат с ръководството.

Ювентус обаче няма финансовата мощ за големи трансфери заради пандемията от коронавирус. Ако Роналдо не получи гаранции за такива, може да напусне "Старата госпожа" през лятото.

Договорът му е до 2022 г., а заплатата от 31 млн. евро също е проблем за Юве в условия на финансова криза.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase